Wild Mystery van Gratisgokje.nl
De Wild Mystery bestaad uit een basispel en een
bovenspel dat met inzet 4 of 20 gespeeld kan worden.
Het joker-spel is erg leuk.

Speel dit spel nu.

Wild Mystery

Basisspel

Wanneer je het spel op deze gokkast start dan begin je standaard met het Basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de Collect-toets of verplaatsen naar de Supermeter met de Start/Save-toets. Gewonnen credits kun je ook verdubbelen met het kop/munt spel, het maximale aantal punten dat hier behaalt kan worden is 200.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het vraagteken, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de Reset-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Automatisch vastgezette rollen kun je direct vervangen door een eigen keuze door op de door jou te kiezen holdknop(pen) te klikken.

Verder kun je in het basisspel de jokers op de rollen 'actief' maken. Wanneer je op een spaarbank 6 jokers hebt gespaard dan kun je zelf kiezen op welke rol je de joker actief maakt. Door niet tijdig te kiezen, maakt het spel zelf een willekeurige keuze. De joker wordt dan 'wild', d.w.z. deze telt vanaf dat moment voor ieder ander symbool en verhoogt dus de kans op een winnende combinatie op de winlijn. Is een actieve joker gebruikt voor een winnende combinatie, dan wordt deze weer inactief op de betreffende rol.

Bovenspel

Wanneer je vier of meer punten op de Supermeter hebt, dan kun je het bovenspel op de Wild Mystery spelen met inzet 4, heb je 20 punten of meer op de Supermeter dan kun je met de maximale inzet van 20 punten op deze fruitautomaat spelen.

Speel je met een inzet van 4, dan geeft iedere combinatie van 3 identieke symbolen op de drie rollen van de Wild Mystery kriskras een prijs. Zet je echter 20 punten in, dan zijn bovendien alle jokers 'wild' en tellen dus voor ieder ander symbool. Is dan een joker in beeld zonder dat er een winnende combinatie op de gokkast is, dan geeft de joker een mystery-prijs.