Topshot van Gratisgokje.nl
De Topshot automaat is een vier-rollenspel met een hoog
gehalte aan spelelementen. Naast het Basisspel is er het
symboolbonusspel, het Pinballspel incl. streakspel.

Speel dit spel nu.

Topshot

De Topshot gokkast is een vier-rollenspel met een hoog gehalte aan spelelementen. Naast het basisspel kent deze gokkast het Symboolbonusspel, het Pinballspel incl. Streakspel en Bumperspel, het Topshotbonusspel en het Supergamblespel.

Basisspel

Na het indrukken van de startknop begint het Basisspel op deze gokkast en maak je kans om op de middelste winlijn met de juiste combinatie van symbolen credits te winnen. Met uitzondering van een prijs van 200 punten kun je met de Gambleknop, al dan niet in combinatie met de Supergambleknop, je prijs verhogen.

Pinballspel

Wanneer je geen winnende combinatie hebt maar wel 4 of meer punten in totaal op de winlijn, dan speel je het Pinballspel. Dit spel speel je bovendien wanneer je naast een winnende combinatie 4 of meer punten hebt en je gokt de eerste keer mis bij het Gamble-spel. Dit geldt overigens niet wanneer je Supergamble speelt of wanneer je een gewonnen prijs incasseert.

Het Pinball spel van de TopShot kent de volgende functies:

  • Ballshot (4) - met de Ballshot stopknop kun je naar een hoger cijfer schieten.

  • Symboolbonus (5 of 6) - alle symbolen die in het Symboolbonus-spel staan en die op de rollen op een zichtbare positie staan worden verlicht. Een volle verticale of horizontale lijn geeft recht op 10 of 20 bonuspunten. Alle symbolen op de gokkast blijven verlicht totdat een prijs op een rolcombinatie wordt genomen of na een eerst Gamble wordt verhoogd of met SuperGamble wordt gespeeld.

  • Double Bonus (7) - alle prijzen van het Symboolbonus-spel worden verdubbeld. Het recht op Double Bonus bestaat totdat een prijs op een rolcombinatie wordt genomen of na een eerste Gamble wordt verhoogd of met Supergamble wordt gespeeld.

  • ExtraHold (8) - Maximaal 3 extra holds kunnen hier worden verzameld en op een gunstig moment op de TopShot gokkast worden ingezet. Een extrahold kan alleen worden ingezet wanneer normaalgesproken de Hold functie ook zou werken. Dus niet bij een winnende combinatie en ook niet bij 8 of meer punten op de winlijn of een positie 8 of hoger na Ballshot.

  • Winstreak (9) - Na het drukken op de Startknop van de Topshot gokkast draaien de rollen naar een willekeurige winnende combinatie en worden de punten op de Streakmeter geplaatst en maak je door het drukken op de Startknop kans op nog een Winstreak. Bij 200 punten of meer op de Streakmeter verhuizen deze automatisch naar de Creditmeter.

  • Topshot Bonus (10 en 11) - een volgende letter van het woord Topshot licht op. Wanneer de laatste letter oplicht dan start het Bumperspel. Bepaal met de Stopknop op de gokkast de prijs door op het juiste moment te drukken. Gewonnen punten kunnen met de Gamble/SuperGamble knoppen worden verhoogd indien lager dan 200.

  • Topstreak (12) - Het verschil met de Winstreak is dat door het drukken op de Startknop naar een winnende combinatie wordt gedraaid met minimaal 20 punten.

  • De holdoptie, voor zover aanwezig, vervalt bij positie 8 of hoger.


SuperGamble

Met SuperGamble kun je een aantal stappen overslaan op de Topshot gokkast om naar een hogere prijs te gokken. De kans op een hogere prijs is gelijk aan het produkt van de tussenliggende kansen.

Bij het sluiten van het spelvenster of het overschakelen naar een ander spel vervallen verlichte symbolen in het symboolbonus-spel, dubbelbonus en verlichte letters in het Topshotbonus-spel. Credits van de verschillende creditmeters worden bij elkaar opgeteld en komen als totaal terug op de creditmeter van de TopShot.