Tanzoolution van Gratisgokje.nl

Dit spel heeft een onderspel met 4 rollen.
Boven kan je zelfs 40 punten inzetten.
Plus extra een Rad van Fortuin.

Speel dit spel nu.

Tanzoolution

Tanzoolution gokkast kent de volgende spellen:

Basisspel 1 winlijn met 4 rollen.
Kop/munt spel met prijs van het basisspel.
1/0 spel om credits te sparen voor de Clubmeter.

Basispel

Met de Kies Spel knop kun je kiezen voor het rollen basisspel of het 0/1 basis spel. Het rollen basisspel wordt gespeeld op de onderste rollenset van de Tanzoolution. Het basis spel kan een winst geven op 1 winlijn. Een winst (100 punten of minder) kan dubbel of niets gespeeld worden met de Kop of Munt knoppen. Je kunt een voorselectie van de inzet in het Club spel maken, waarna je, als je voldoende punten en potten hebt, automatisch het Club spel gaat spelen.

0/1 Basis spel

Het is mogelijk om via het 0/1 spel punten te sparen voor de Club meter. Ook hier kun je weer een voorselectie van de inzet in het Club spel maken. Bij voldoende punten en potten speel je automatisch het Clubspel op de Tanzoolution fruitautomaat.

De hoogste pot wordt ge´nd wanneer de knop 'Neem hoogste pot' wordt ingedrukt. De punten worden dan in de Winbank verzameld. Als een pot 200 punten waard wordt, dan wordt deze automatisch ge´nd.

Club Spel

Het Club Spel wordt op deze gokkast gespeeld op de onderste rollenset (4 rollen). Prijzen winnen kris kras. Met de knop 'Kies Inzet' kun je in het Clubspel 5, 10, 20 of 40 punten inzetten. Er dienen wel voldoende Clubmeter punten en potten aanwezig te zijn in dat geval. Bij het ingedrukt houden van de 'Start' knop worden er bij inzet van 5,10, 20 en 40 respectievelijk 1, 2, 3 en 5 winspellen gespeeld. Het eindresultaat van een serie winspellen wordt met behulp van de rollen (of de draaischijf) gepresenteerd.

  • Inzet 5 punten speelt op de rollen 1, 2 en 3

  • Inzet 10 punten speelt op de rollen 1, 2, 3 en 4

  • Inzet 20 punten speelt op de rollen 1, 2, 3 en 4 en verlicht 1 schijf op de ruit indien de schijf op de winlijn stopt.

  • Inzet 40 punten speelt op de rollen 1, 2, 3 en 4 en start Revolution indien de schijf op de winlijn stopt..

Na een verloren winspel kunnen de potten leeg worden. Het kan dus gebeuren dat ondanks dat het eindresultaat van een serie van winspellen winst geeft er minder potten over zijn dan bij aanvang van een serie winspellen. Hierdoor kan er 'overflow' ontstaan.

Het winspellen paneel geeft de winkansen op de Tanzoolution aan. Gewonnen punten worden direct in de actieve patten bijgeteld. Deze kunnen worden gebruikt voor het verder spelen van het Clubspel, of meegenomen worden naar de winbank door de hoogste pot te innen. Per winspel kunnen maximaal 200 punten worden gewonnen. Per serie van vijf winspellen kunnen maximaal 1000 punten worden gewonnen. Of je dit werkelijk krijgt hangt af van het aantal potten en overflow na de serie winspellen. Het Clubspel kan tot maximaal 8000 punten gespeeld worden.