TanzooJoker van Gratisgokje.nl
De TanzooJoker heeft zowel een onder- als bovenspel.
Als je punt heb gewonnen in het onderspel kun je deze
boven in zetten met 5 of 20 punt.
Als extra ook een extra grote spaarbank.
Speel dit spel nu.

TanzooJoker

TanzooJoker in een fruitautomaat met de volgende mogelijkheden:

Basisspel 1 lijn met 3 rollen en spaarspel:
Kop/munt spel bij prijs van het basisspel, gokken bij 2 punten verplicht.

Bij 4 of meer punten kunnen dezen naar het spaarspel gezet worden door op 'sparen' te klikken of er kan gegokt worden met kop/munt voor dubbel of niets of er kan meteen naar de clubmeter gezet worden voor het bovenspel.

Het spaarspel biedt via 'combineer'de mogelijkheid om binnen het spaarspel punten naar andere plaatsen te zetten.

Hierdoor kan het hele spaarspel vol gespeeld worden. Het systeem begint hierbij altijd met de laagste getallen om ze een rij hoger te zetten.

Via 'selecteer'kunt u een rij uit het spaarspel kiezen en daarvan stuk voor stuk naar de clubmeter zetten voor het bovenspel.

Er kan maar 1 rij in een keer naar de clubmeter gezet worden. Als een volledige rij naar de clubmeter gezet wordt kan men tot maximaal 1000 punten in het bovenspel spelen

De MAX- meter geeft telkens het maximum van het bovenspel aan. Word het maximum bereikt dan wordt dit automatisch naar de credits gezet en is het bovenspel beeindigd.

Bonus

2de maal Jokerteken bij het basisspel geeft een mysterieprijs met minstens 2 punten, bij 3 Jokers is de prijs minimaal 4 punten.

Bovenspel

Bij inzet van 4 punten tellen alle symbolen kriskras met 2 keer Joker natuurlijk als joker. Bij inzet van 20 punten tellen alle symbolen ook kriskras maar als er 1 Joker zichtbaar is op een van de rollen dan telt er een mysterieprijs voor elk tellend symbool.