StepTimer van Gratisgokje.nl
De StepTimer bestaat uit 3 verschillende spelonderdelen,
het Basisspel, het 5-spel en het 40-spel. Wanneer je het
spel start dan begin je standaard met het Basisspel.

Speel dit spel nu.

Steptimer

De StepTimer bestaat uit 3 verschillende spelonderdelen, het basisspel, het 5-spel en het 40-spel.

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Vier of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de collect-toets of verplaatsen naar 1 van de 4 meters met de save-toets. Twee punten (bes op rol1) wordt automatisch gegokt, d.w.z. vedubbelen of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de Reset-toetskun je de vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op de 1 of meer van de 4 meters hebt, dan kun je het 5-spel spelen. Hiervoor wordt ook 1 credit van je clubmeter gehaald.

Deze credit wordt dan toegevoegd aan de meter met het laagste puntenaantal.

Voor het 5-spel worden altijd 5 credits van de meters gehaald, waarvan 2 stuks van de meter(s) met het hoogste puntentotaal.
Gewonnen credits in het 5-spel worden evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters. Het maximum aantal punten per meter is 200 die dan automatisch naar de clubmeter verhuizen. Punten die dit aantal overschrijden gaan verloren.

Heb je minder dan 4 credits op de meter staan dan kun je middels de startknop credits van je clubmeter naar de 4 meters spelen om zodoende het 5-spel te vervolgen.
Met de choose game-toets kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel. Het 4-spel is in principe gelijk aan het 5-spel, echter bedraagt de inzet per spelronde geen 5 maar 40 punten. Het grote verschil zit hem in de nudge-functie.

De nudges worden gebruikt om de drie bovenrollen, nadat ze stil zijn komen te staan en indien binnen bereik, in maximaal 3 stappen naar de meest winnende combinatie te verplaatsen.

Heb je minder dan 39 credits op de meter staan dan kun je ook hier middels de startknop credits van je clubmeter naar de 4 meters spelen om zo het spel te vervolgen, maar met de choose-game-toets kun je ook kiezen voor het 5-spel of het basisspel. Bij het opnemen van 1 credit van een van de meters wordt deze automatisch gegokt, d.w.z. verviervoudigd (20%kans) of verloren (80% kans)