Solitaire van Gratisgokje.nl
Speel het kaartspel uit en win grote geldprijzen!
Je kunt bij aanvang van het spel je inzet bepalen.
Mogelijke inzet: 10, 20 of 50 credits.

Speel dit spel nu.

Solitaire

Hoeveel zet je in?

Je kunt bij aanvang van het spel je inzet bepalen. Mogelijke inzet: 10, 20 of 50 credits. Het spreekt voor zich dat je voldoende saldo dient te hebben. Bij iedere afgelegde kaart win je respectievelijk 1, 2 of 5 credits.

Delen

De kaarten worden automatisch gedeeld, de zeven kolommen worden gevuld, waarvan alleen de bovenste kaarten worden getoond. De overige kaarten, komen links bovenaan te liggen. Dit is de afname stapel. De vier sorteer stapels blijven leeg.

Kaarten sorteren

Maak twee soorten stapels: kolommen en gesorteerde stapels. Iedere zichtbare kaart in een van de kolommen kan gebruikt worden in het spel. De sorteer stapels vorm je door de kaarten in oplopende volgorde neer te leggen, beginnend met een Aas. Deze kaarten sorteer je op soort en kleur; Schoppen Aas, Schoppen twee etc. De kolommen vorm je door de kaarten in aflopende volgorde, afgewisseld; zwarte negen, rode acht, zwarte zeven etc, neer te leggen, rode en zwarte kaarten.

Klik voor een nieuwe kaart op de bovenste kaart van de speel stapel. Begin met het verplaatsen van alle Azen naar de sorteer stapels en het combineren van kaart kolommen om zoveel mogelijk dichte kaarten te openen, v?dat je kaarten uit de speel stapel gebruikt.

Indien je klikt op "afronden" zal je gewonnen saldo aan je winst worden toegevoegd, indien dit meer dan 100 credits(=10 euro) zijn kun je dit uit laten betalen op je bank- of girorekening.

Kaarten en kaart kolommen verplaatsen

Voor het verplaatsen van een kaart naar de sorteer stapels klik je op de kaart en sleep je de kaart naar de gewenste positie. De kaart zal dan automatisch op de juiste sorteer stapel geplaatst worden.

Om een kolom of gedeelte van een kolom te verplaatsen, klik je op de hoogste kaart die je wilt verplaatsen en sleep je deze naar de andere kolom.

Indien er een kolom leeg is, kun je hier alleen een Heer of een kolom beginnend met een Heer plaatsen.

Om een dichte kaart in een van de kaart kolommen te kunnen spelen, zul je deze eerst vrij moeten maken. Dit kan door de open kaarten naar een sorteer stapel of andere kaart kolom te verplaatsen of een positie voor een kaart kolom vrij te maken.

Let op: Je kunt de kaartenstapel die helemaal linksbovenaan zit, maar 1 keer uitspelen. Daarna moet je goed kijken of je niet nog een zet bent vergeten in 1 van de andere stapels.

HET BONUS SPEL:

Het is ook mogelijk om ineens 1000 credits(=100 euro) te winnen. In het spel zitten kaarten met daarop een ster, deze is los van vet credits nog meer waard. Speel je namelijk 10 van deze kaarten naar boven, dan krijg je het spannende bonus spel te zien. Een ding is zeker, je hebt altijd prijs!

Let wel: Het bonus spel is alleen te spelen in Real modus