ReelCash van Gratisgokje.nl
De ReelCash bestaat uit het basisspel en het topspel.
Wanneer je het spel start dan begin je standaard
met het basisspel.

Speel dit spel nu.

ReelCash

De ReelCash gokkast heeft twee spellen, het Basisspel (met extra Kop of Munt spelletje) en het Cashspel met mysterieprijzen.

Basisspel

Na het indrukken van de startknop begint het Basisspel van de ReelCash gokkast en maak je kans om op de middelste winlijn met de juiste combinatie van symbolen credits te winnen.

Wanneer je geen winnende combinaties hebt maar wel 1 of 2 Reelcash symbolen (rol 1 en 3 of 1,2 of 3), dan wordt een 'Reelcash' symbool toegevoegd aan de bijbehorende kolom in de winbank. Een volle verticale kolom op deze gokkast geeft een mystery-prijs van 4-200 credits, maar een horizontale rij heeft voorrang op een verticale en geeft 2 credits die minimaal 1x gegokt moeten worden (verlies of dubbel).

Gewonnen credits in het basisspel kun je met de knop Cashmeter verhuizen of met de 'Take Win' knop aan de creditmeter toevoegen. Je kunt tot en met 100 credits echter ook gokken met de 'Head'- en de 'Tail' (kop of munt) knop, waarbij een prijs van 200 credits automatisch aan de creditmeter van de gokkast wordt toegevoegd.

Met de 'Hold' knoppen kun je symbolen vasthouden zodat je een verhoogde kans hebt een bepaalde combinatie te krijgen. De win-combinaties van de diverse symbolen in het Basisspel van de ReelCash gokkast staan onder het rollenspel.

Cashspel

Het Cashspel van de gokkast gebruikt rollen met daarop waardecoupons en vraagtekens. Afhankelijk van de inzet, 4, 8 of 16 credits speel je op 1, 2 of 3 winlijnen en tellen de coupons kriskras voor de geldende winlijnen. Een vraagteken geeft een mysterie-prijs van 4-100 bij inzet 4 en 8-100 bij inzet 8 of 16. Bij het Cashspel kunnen maximaal 200 punten worden behaald. Heb je 200 punten of meer, dan gaan deze automatisch naar de Creditmeter. Met de knop 'Collect Cashmeter' worden de punten naar de Creditmeter overgezet. In het Cashspel van de ReelCash gokkast kunnen geen rollen worden vastgehouden.

De Reelcash doet niet mee voor de Progressive Jackpot!