Jack Poker van Gratisgokje.nl

Jack Poker is een variant van het pokerspel uitgevoerd
in de vorm van een speelautomaat. Er zijn twee deelrondes
en de speler heeft de mogelijkheid om na de eerste ronde kaart.

Speel dit spel nu.

Jack Poker

Jack Poker gokkast - een gokkast met Pokerspel

De Jack Poker gokkast is een variant van het pokerspel uitgevoerd in de vorm van een fruitautomaat. Er zijn twee deelrondes en de speler heeft de mogelijkheid om na de eerste ronde kaarten vast te houden. Welke kaartcombinaties punten opleveren wordt hieronder ('Kaartcombinaties')' verder uitgelegd.

Hoe speel ik deze gokkast?

De inzet voor het spel wordt bepaald door de INZET knop te drukken. Met deze knop kun je kiezen voor een inzet van 1 tot 8 credits. Bij een hogere inzet zullen de winnende kaartcombinaties meer punten opleveren. In een spel Jack Poker zullen altijd twee keer kaarten gedeeld worden. De kaarten zullen gedeeld worden als op de START knop gedrukt wordt. De speler kan vervolgens besluiten bepaalde kaarten vast te houden door op de VAST knoppen te drukken. Het vasthouden van kaarten kan ongedaan gemaakt worden door nogmaals op de VAST knoppen te drukken. Let goed op, want in tegenstelling tot andere gokkasten wordt er bij de Jack Poker gokkast niet automatisch vastgehouden, zelfs niet als er al een winnende combinatie is na de eerste keer delen! Door weer op de START knop te drukken zal een tweede keer gedeeld worden. Eventueel gewonnen punten worden bepaald door de hoogte van de inzet en de betreffende kaartcombinatie. De winnende combinatie en de gewonnen prijs zullen oplichten in het bovenscherm van de gokkast.

Het bovenspel

Als er een prijs oplicht in het bovenscherm van de gokkast dan kan de speler deze prijs proberen omhoog te spelen op de gokladder. De huidige prijs wordt aangegeven door een continu oplichtend vlak, terwijl de door te gokken waardes knipperen. Door op de GOK knop te drukken wordt de gewonnen prijs ingezet op de gokladder. Je prijs kan dan hoger of lager worden, waarbij de winkans afhankelijk is van het verschil tussen de huidige prijs en de hogere en lagere prijzen. Uiteindelijk kun je doorspelen tot bovenin de ladder, waar een prijs gerelateerd aan de actuele jackpotstand kan worden gewonnen. De waarde van die prijs staat aangegeven in de bovenste display van de gokladder. Het bovenspel kan op elk moment worden gestopt door op de NEEM WIN knop te drukken, de gewonnen punten worden dan aan de gewonnen spelen toegevoegd. Bij een Jacks or Better prijs kan de winst niet meteen worden genomen, maar moet er verplicht een keer gespeeld worden op de gokladder.

De jackpot

De jackpot van de Jack Poker speelautomaat kan worden gewonnen door een Royal Flush te krijgen. De volledige jackpot kan slechts worden gewonnen als er met de maximale inzet wordt gespeeld. Speel je met een lagere inzet dan kan een evenredig deel van de jackpot worden gewonnen. Je kunt ook de jackpot winnen door een lagere prijs door te gokken. De kans om op de gokladder een Straight Flush prijs door te gokken tot een Royal Flush prijs is altijd 21%, ongeacht de stand van de jackpot. Hoewel risicovol, kan dit dus naarmate de jackpot hoger staat een erg interessante gok worden.

Kaartcombinaties

De waardes van de kaartcombinaties, evenals een korte omschrijving worden hieronder weergegeven. Van boven naar beneden neemt de waarde af. Een Full House wint dus van een Straight:

  • Royal Flush: 5 opeenvolgende kaarten (10 t/m aas) van dezelfde kleur.

  • Straight Flush: 5 opeenvolgende kaarten van dezelfde kleur.

  • Four of a Kind: 4 kaarten met dezelfde puntenwaarde

  • Full House: 3 kaarten met dezelfde puntenwaarde, gecombineerd met 2 kaarten met dezelfde puntenwaarde

  • Flush: 5 kaarten van dezelfde kleur

  • Straight: 5 opeenvolgende kaarten (ook aas, 2, 3, 4, 5 is een Straight)

  • Three of a Kind: 3 kaarten met dezelfde puntenwaarde

  • Two Pair: 2 keer 2 kaarten met dezelfde puntenwaarde

  • Jacks or Better: 2 kaarten (boeren of hoger) met dezelfde puntenwaarde