HotShot van Gratisgokje.nl
Wanneer je het spel start dan begin je standaard
met het basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je
toevoegen aan je creditmeter met de Collect-toets.

Speel dit spel nu.

HotShot

De HotShot gokkast bestaat uit het Basisspel en het Topspel.

Basisspel

Wanneer je het spel op de Hotshot gokkast start dan begin je standaard met het Basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de Collect-toets of verplaatsen naar 1 van de 8 bankmeters met de Save-toets. Met de Gamble-toets op de HotShot kun je je prijs verdubbelen totdat je boven de 100 credits hebt. 200 credits worden automatisch naar de creditmeter verplaatst. Credits van de verschillende bankmeters kun je overigens altijd selecteren met de Choose Bank-toets en verplaatsen naar de creditmeter met de Collect-toets.

In het Basisspel van de Hotshot gokkast speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het kroon-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de Reset-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Topspel

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de vier bankmeters hebt, dan kun je het Topspel op deze gokkast spelen. Hiervoor wordt dan ook 1 credit van je creditmeter gehaald naar de bankmeter met het laagste creditaantal (van rechts naar links). Door met de Choose Game-toets handmatig voor het Topspel te kiezen kun je ook individuele credits overzetten naar de bankmeters. Je kunt zelf je inzet voor het bovenspel kiezen, 5, 10 of 20 credits. Zoveel te hoger de inzet, zoveel te hoger de uitkering op een winnende combinatie.

Voor het Topspel op de Hotshot gokkast worden altijd 5, 10 of 20 credits van de bankmeters gehaald, de meeste van de meter met het hoogste puntentotaal. Gewonnen credits in het Topspel worden evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters. Wanneer op een meter 200 credits of meer staan, dan worden de credits automatisch naar de creditmeter verplaatst. Er is geen limiet aan het aantal credits per bankmeter. Met de Choose Game-toets kun je, wanneer je minder dan 100 punten in totaal op de bankmeters van de HotShot hebt, op ieder moment weer kiezen voor het Basisspel van de gokkast.

Het meest aantrekkelijke spelelement in het Topspel van de HotShot gokkast is de schietfunctie. Afhankelijk van de inzet en de kriskras combinatie van de HotShot symbolen kun je tot 3 keer schieten op prijzen. Dit schieten doe je met de Start-toets.