Club 0900
Club 0900 is een volledig in Flash uitgevoerde Nederlandse
fruitautomaat met alle bekende elementen van de
gokkast bij het cafetaria op de hoek.

Speel dit spel nu.

Club 0900

De Club 0900 gokkast is een Nederlandse fruitautomaat met alle bekende elementen van de gokkast bij de cafetaria om de hoek: onderspel, bovenspel, kop/munt, mystery prijzen en bovendien de Club Jackpot die bij elke inzet oploopt en zomaar duizenden euro's kan bevatten.

Spelen op de Club 0900 gokkast

De gokkast start in het onderspel: De rollen beginnen te draaien ('spin') als je op de knop 'Start' drukt. Als er geen prijs is gevallen op de combinatie als de rollen gestopt zijn, kun je eventueel de rollen die je vast wilt houden met behulp van de knop 'Vast' vasthouden.Bij de volgende spin worden deze rollen niet meegenomen. De gokkast kan zelf ook besluiten de rollen vast te houden als deze een grote kans op een prijs geven. Door op 'Herstel' te klikken kun je het vasthouden van elk van de rollen opheffen. Voor de eerstvolgende spin ontbreekt de mogelijkheid om de rollen vast te houden als je dat de spin ervoor al hebt gedaan. Als er een prijs is gevallen op de Club 0900 gokkast dan kun je het Kop/Munt spel spelen of klikken op 'Naar Clubmeter' om het bovenspel te spelen.

Kop/munt-spel

Met het kop/munt spel kun je de door jou gewonnen punten verdubbelen. Je kunt met de knoppen 'KOP' en 'Munt' het spel op de fruitautomaat starten. De Club 0900 gokkast geeft dan willekeurig kop of munt aan. Als de waarde overeenkomt met de door jou geklikte knop, dan verdubbelen je punten.In het andere geval raak je je gewonnen punten kwijt. Zolang je wint kun je blijven spelen, totdat je gewonnen punten de 100 overschrijden. Daarna heb je alleen nog maar de keus uit de knoppen NEEM WIN en NAAR CLUBMETER. Met NEEM WIN worden de gewonnen punten toegevoegd aan het totaal aantal credits van de speler en gaat het basisspel verder. Klik je op NAAR CLUBMETER dan worden de gewonnen punten overgebracht naar de Clubmeter en wordt verder het bovenspel gespeeld.

Het bovenspel

Het bovenspel van deze gokkast lijkt op het basisspel, maar heeft toch een paar verschillen. De prijzen zijn hoger en de inzet wordt van de Clubmeter afgeschreven en niet van de credits. Er is ook geen mogelijkheid om rollen vast te houden. Je kunt het spel spelen totdat de Clubmeter op 0 staat of totdat de Clubmeter 200 punten heeft. In het laatste geval worden de punten toegevoegd aan de totale credits van de speler. Eventuele punten boven de 200 vervallen. Je kunt het bovenspel ook stoppen door op NEEM CLUBMETER te klikken. De resterende punten worden dan aan de credits toegevoegd en er kan verder het basisspel van de Club 0900 gokkast gespeeld worden.

Deze gokkast Club 0900 is ook geschikt voor spelers vanuit BelgiŽ en Duitsland en voor kabel en ADSL verbindingen.