F.A.Q.
Zijn er vragen ontrend de spellen
kijk dan eerste instantie hier of het antwoord erbij staat
Zoniet neem dan contact met ons op

m.v.g. Rob

Hoe kan ik spelen

Play for Fun

Door te spelen in de funmode, kun je onbeperkt en helemaal gratis al onze games spelen. Je krijgt in elk spel 1 euro fictief tegoed (10 credits) per keer.

Winnen kun je niets in de funmode, maar wanneer je het spel een beetje doorhebt, dan kun je de spanning verhogen door eens een keer in de "play for real"-modus te gaan spelen. In de "play for real"-modus betaal je voor credits, die op dat moment een waarde hebben. Vanaf 10 euro kun je het gewonnen tegoed dan laten uitbetalen via de bank- of girorekening. (voor meer informatie over het uitbetalen zie ook "uitbetalen van tegoed")

Let op: Crazy Cranes is niet in de fun-modus te spelen.

Play for Real

Eigenlijk is het heel eenvoudig. In plaats van gratis credits te krijgen met de waarde 'nul' zoals in de funmode, koop je de credits nu via een betaalnummer met een waarde van 10 eurocent per stuk.

Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op play for real en de instructies te volgen.

Er staan 2 betaalmethoden op het scherm. Betalen per minuut of betalen per gesprek.

Per minuut ontvang je iedere 30 seconden 40 eurocent op je tegoed, handig als je lekker door wilt spelen.

Ook kun je per gesprek betalen, je betaalt dan eenmalig EUR 1,30 en ontvangt 13 credits in het spel.

Natuurlijk worden deze credits opgeslagen, indien je dus op een later tijdstip verder wilt spelen, kan dit.

Account aanmaken

Tegoed bewaren

Indien je speelt via de "play for real" modus, kun je je credits bewaren. Dit kun je simpel doen door een gratis account aan te maken. Zo kun je als je de volgende keer gaat spelen, simpelweg volstaan door in te loggen en je bewaarde speeltegoed is weer beschikbaar.

Inworp en winst worden apart opgeslagen. Op deze manier kun je een spel bijvoorbeeld stoppen, terwijl je minder dan het minimum saldo hebt om uit te betalen.

Je kunt een account heel simpel aanmaken door te klikken op "kassa". Je klikt vervolgens op inloggen. Hier krijg je de keuze om een account aan te maken. Vul simpelweg een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail in en klaar ben je!

Eenmaal een account aangemaakt, kun je altijd direct via kassa inloggen en je credits zijn weer direct beschikbaar.

Uitbetalen van je tegoed

Je kunt alleen je winst uit laten keren. Dus niet je inworp!

Het is heel simpel, je klikt op uitbetalen onder het menu "kassa". Je vult het formulier volledig in en wij maken het geld dan binnen 3 werkdagen aan je over.

Het minimum voordat wij tot uitbetaling over kunnen gaan is 10 euro

Veel gestelde vragen

> Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Ga naar het inlogscherm en druk op de knop 'wachtwoord vergeten'. Volg dan de instructies op het scherm.

> Wanneer worden prijzen uitbetaald en hoe gaat dat in zijn werk?

Indien je voldoende saldo hebt opgebouwd, kun je ervoor kiezen om je saldo op je bank- of girorekening te laten storten. Wij zullen dan binnen 3 werkdagen het geld aan je overmaken. Het minimum wat je nodig hebt om uit te betalen is 10 euro.

> Ik speel het spel en ik heb nog 1 credit over, waarom kan ik dan niet meer spelen?

Je hebt minimaal 2 credits nodig om in te werpen. 1 credit blijft gewoon op je account staan indien je ingelogd bent. Bij de volgende keer opwaarderen krijg je deze er dus gewoon weer bij.

>> Waarom kan ik niet bellen met een telefoon zonder nummerweergave?

Indien u gebruik wilt maken van de spellen middels betalen per minuut dient u nummerweergave te activeren. Het is wel mogelijk zonder nummerweergave gebruik te maken van de betalen per gesprek optie.

Dit heeft ook zijn voordelen, ten alle tijde kan een opwaardering van credits worden gekoppeld aan uw account, zo gaan de credits nooit verloren.